Ile kosztuje palenie - obliczanie

Megtakarítási kalkulátor - mennyibe kerül a dohányzás?


Mennyibe kerül a dohányzás - kalkulátor

Minden egyes el nem szívott cigarettával pénzt tud megtakarítani. Gondoljon csak bele, hogy miket valósíthatna meg a dohányzáson megspórolt pénzéből - elmehetne álmai nyaralására, gyakrabban járhatna étterembe, vagy vehetne magának valamit, amiről régóta álmodott.

Kalkuláció
Tudja meg, mennyibe kerül a dohányzás és használja ezt a tudást további motivációként arra, hogy valami rendkívüli dolgot vigyen véghez - hagyja abba a dohányzást örökre!

Megtakarítási kalkulátor - mennyibe kerül a dohányzás?


Hány cigarettát szív el naponta átlagosan?
 
Egy doboz cigaretta átlagosan mennyibe kerül?
 
Ft

Nem számítható. Kérjük, csak számokat írjon be.

Ennyit spórolhat


Mennyibe kerül a dohányzás - kalkulátor

Ha Ön naponta x db cigarettát szív el x forintért dobozonként, akkor ennyit tud megtakarítani, ha leszokik a dohányzásról.

Az első hónapban
xx Ft
Fél év alatt
xx Ft
Az első dohányzásmentes évben
xx Ft
Öt év alatt
xx Ft

Tippek

Tudjuk, hogy a dohányzásról való leszokás az egyik legnagyobb kihívás, amellyel szembe kell néznie. Az alábbi tippek segítenek abban, hogy motivált maradjon. Sőt, lehetőséget adnak arra, hogy megváltoztassa a szokásait, és így végleg leszokjon a dohányzásról.

• A dohányzáson megspórolt pénzből jutalmazza meg magát.

Győződjön meg arról, hogy valóban meghatározó a megtakarított pénz. Nyisson egy külön számlát vagy csak vegyen egy perselyt a megtakarított készpénz tárolásához. Aztán jöhet a szórakoztató rész - eldönteni, hogyan költse el.

• Jutalmazza meg önmagát!

Jelöljön ki fontos mérföldköveket, majd jutalmazza meg magát, amikor eléri ezeket – olyan jutalmakkal, amelyekre régóta vágyott.

• Gondolkodjon pozitívan!

Koncentráljon a dohányzásmentes élet előnyeire, például az egészségére, hogy több energiája lehet, javul az ízérzékelése és a szaglása, sőt, még a megjelenésén is észre fogja venni a változást. Minél kevesebbet gondol a dohányzásra, annál könnyebb lesz letenni a cigarettát.

Támogatás a leszokásban

Támogatás a dohányzásról való leszokásban

Amikor nehezebb időszakon megy keresztül, mások támogatása létfontosságú segítség lehet. Tudja meg, hogyan alakíthat ki egy támogató közösséget, amely segíthet Önnek végleg leszokni a dohányzásról.

A nikotin iránti sóvárgás tünetei és leküzdése

Hogyan győzze le a sóvárgást?

Az első lépés a nikotin iránti sóvárgás kezelésében, hogy azonosítsa azokat a helyzeteket, amelyekben vágyat érez, hogy rágyújtson egy cigarettára.