Kombinált terápia

Kombinált terápia

A tapasz egy másik szájon át alkalmazandó termékkel kiegészítve, például NICORETTE® szájnyálkahártyán alkalmazott oldatos spray vagy 2 mg-os gyógyszeres rágógumi maximalizálhatja a végleges leszokás esélyét – extra támogatás a sóvárgás leküzdéséhez.

Esélyesebb a leszokás

Kutatások támasztják alá, hogy a NICORETTE® tapasz és egy szájon át alkalmazandó készítmény használatával nagyobb a leszokás valószínűsége, mint pusztán az akaraterő segítségével[5].

[5]A.h Maseeh, G. “A Review of Smoking Cessation Interventions” MedGenMed. 2005; 7(2): 24.Published online 2005 Jun7:https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1681582/

Hogyan működik a kombinált terapia?

A kombinált terápia segít Önnek kontrollálni a dohányzás iránti intenzív sóvárgását, bármikor, amikor az jelentkezik.

Használja a 25 mg-os transzdermális tapaszt, hogy egész napra folyamatos nikotinszintet biztosítson magának, és segítsen enyhíteni a nikotinmegvonási tüneteket. Egészítse ezt ki egy további NICORETTE® termékkel, például szájnyálkahártyán alkalmazott oldatos spray-vel, vagy a 2 mg-os gyógyszeres rágógumival, amikor azonnali megoldásra van szüksége a vágyakozás leküzdésében.

Egy nap csak egyféle szájnyálkahártyán alkalmazott nikotinpótló készítményt (kiegészítő készítményt) alkalmazzon kiegészítésként (vagy csak a Nicorette gum 2 mg gyógyszeres rágógumit vagy csak a Nicorette Quickspray-t).

Kik alkalmazhatják a kombinált terápiát?

Ön erős dohányos? Esetleg a múltban sikertelenül próbált leszokni kizárólag egy nikotinpótló terápiás termékkel? Két NICORETTE® termék használata valóban segíthet abban, hogy a helyes úton maradjon.

Ha szeretné megtudni, hogy a kombinált terápia megfelelő-e Önnek, kérjük egyeztessen kezelő orvosával vagy gyógyszerészével.

Nincs többé dohányzás - készüljön fel

Készen áll a teljes leszokásra?

Meggyőződésünk, hogy a dohányzásról való leszokás a legnagyszerűbb dolgok egyike, amit magunkért tehetünk, de tudjuk, hogy ezzel együtt az egyik legnehezebb is! A NICORETTE® segít Önnek átvészelni a kritikus első hetet, hogy végleg le tudja tenni a cigarettát. Ha kitart az első héten dohányzás nélkül, átlagosan 9-szer nagyobb eséllyel tud leszokni[2].

[2]A placebo-kontrollált, kettős-vak Collaborative European Anti-Smoking Evaluation (CEASE) elnevezésű klinikai vizsgálat eredményei alapján. P. Tonnesen, P. Paoletti, G. Gustavsson, M.A. Rusell, R. Saracci, A. Gulsvik, B. Rijcken, U. Sawe. Higher Dosage nicotine patches increase one-year smoking cessation rates: results from the European CEASE trial; Eur Respir J 1999: 13 :238-246 pp.