Nincs többé dohányzás - készüljön fel

Készen áll a teljes leszokásra?

Tudjuk, hogy a leszokás elhatározása nem könnyű. Valószínűleg ez az egyik legnehezebb lépés, ugyanakkor az egyik legcsodálatosabb is. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek.

Választhat, hogy szinte egyik napról a másikra leszokik a dohányzásról, vagy fokozatosan teszi le a cigarettát. Mi támogatjuk az út minden egyes szakaszán. Ha az előbbi mellett dönt a NICORETTE® termékek használatával, akkor tudjon meg többet az első hetes kihívásról és arról, hogy miként fokozható a siker.

A kritikus első hét

Együtt dolgozunk azon, hogy átvészelje a dohányzásról való leszokás kritikus első hetét.

Ha kitart az első héten dohányzás nélkül, átlagosan 9-szer nagyobb eséllyel tud leszokni[2].

[2]A placebo-kontrollált, kettős-vak Collaborative European Anti-Smoking Evaluation (CEASE) elnevezésű klinikai vizsgálat eredményei alapján. P. Tonnesen, P. Paoletti, G. Gustavsson, M.A. Rusell, R. Saracci, A. Gulsvik, B. Rijcken, U. Sawe. Higher Dosage nicotine patches increase one-year smoking cessation rates: results from the European CEASE trial; Eur Respir J 1999: 13 :238-246 pp.

Hogyan működik az első hetes kihívás?

Az első hetes kihívás az, amikor egy hétre felhagy a dohányzással, és a nikotin utáni sóvárgást és a nikotinmegvonási tüneteket egy NICORETTE® termékkel kezeli.

Ha felhagy a dohányzással, hamarabb fogja érezni a dohányzásról való leszokás egészségügyi előnyeit. Ugyanakkor teljesen normális, hogy egy ideig ingerlékeny és frusztrált lesz. Ne aggódjon - segítünk átvészelni ezt az időszakot, és ezek a negatív érzések egy idő után alább fognak hagyni.

Tudjuk, hogy ha végleg leszokik a dohányzásról, úgy érzi majd, hogy bármire képes lehet. Szeretnénk támogatni és inspirálni Önt eszközeinkkel és szakértelmünkkel az út minden egyes lépésénél. Induljunk el együtt ezen az úton.

Tudjon meg többet a kritikus első hét átvészeléséről!

Fokozatos leszokás a dohányzásról

Szeretne fokozatosan leszokni a dohányzásról?

Bizonyos NICORETTE® termékekkel csökkentheti a napi cigaretta adagját, miközben kontrollálja a nikotin utáni sóvárgást és a dohányzás iránti vágyat.