Hogyan lehet leszokni a dohányzásról

Hogyan lehet leszokni a dohányzásról?


Azzal, hogy leszokik a dohányzásról, csodálatos dolgot tesz. Hogy segítsünk Önnek a leszokás útján, összegyűjtöttük a következő információkat - mert tudjuk, hogy a leszokás minden dohányos számára más és más -,melyek segítségével kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb leszokási módszert.

Nincs többé dohányzás - készüljön fel

Készen áll a teljes leszokásra?

Meggyőződésünk, hogy a dohányzásról való leszokás a legnagyszerűbb dolgok egyike, amit magunkért tehetünk, de tudjuk, hogy ezzel együtt az egyik legnehezebb is! A NICORETTE® segít Önnek átvészelni a kritikus első hetet, hogy végleg le tudja tenni a cigarettát. Ha kitart az első héten dohányzás nélkül, átlagosan 9-szer nagyobb eséllyel tud leszokni[2].

A placebo-kontrollált, kettős-vak Collaborative European Anti-Smoking Evaluation (CEASE) elnevezésű klinikai vizsgálat eredményei alapján. P. Tonnesen, P. Paoletti, G. Gustavsson, M.A. Rusell, R. Saracci, A. Gulsvik, B. Rijcken, U. Sawe. Higher Dosage nicotine patches increase one-year smoking cessation rates: results from the European CEASE trial; Eur Respir J 1999: 13 :238-246 pp.

Fokozatos leszokás a dohányzásról

Szeretne fokozatosan leszokni a dohányzásról?

Bizonyos NICORETTE® termékekkel csökkentheti a napi cigaretta adagját, miközben kontrollálja a nikotin utáni sóvárgást és a dohányzás iránti vágyat.

Fokozatos leszokás a dohányzásról

Növelje a leszokás esélyét a kombinált terápia segítségével!

Sikeresen növelheti a leszokás esélyét, amennyiben a NICORETTE® patch áttetsző transzdermális tapaszokat és valamely szájon át alkalmazandó termékünket egyidejűleg használ.

Támogatás a leszokásban

Támogatás a dohányzásról való leszokásban

Amikor nehezebb időszakon megy keresztül, mások támogatása elengedhetetlen. Fedezze fel, hogyan alakíthat ki egy támogató közösséget, amely segíthet Önnek végleg leszokni a dohányzásról.

Metody rzucenia palenia - samemu lub ze znajomym

Leszokás egyedül vagy leszokás egy baráttal

Vannak, akik egyedül, mások pedig egy barátjukkal együtt szeretnének leszokni, hogy támogassák egymást. Íme néhány információ, amelyet érdemes figyelembe venni annak érdekében, hogy eldönthesse, Önnek mi segíthet legeredményesebben.

Hogyan segíthet családjának vagy barátainak leszokni a cigarettáról

Hogyan segítsünk a szeretteinknek a leszokásban?

Nagyszerű érzés, amikor segítséget nyújt egy dohányzónak a leszokásban. Összegyűjtöttünk néhány ötletet arra vonatkozóan, hogyan lehet valakit hasznos és gondoskodó támogatással rávenni a dohányzásról való leszokásra.