• NICORETTE®

  Vigyen véghez valami elképesztőt

  Élete legnagyobb kihívása...

  Mostanra már biztosan tudja, hogy a dohányzásról leszoknia nem mindennapi kihívás lesz. Ugyanakkor biztosak vagyunk abban, hogy képes a győzelemre.

  Honnan tudjuk ezt? A NICORETTE® már dohányosok millióinak segített: partnereik voltunk a legnehezebb időszakokban, hogy megtalálják azt a belső erőt, ami segített nekik továbbhaladni az úton, a megfelelő támogatást nyújtva nekik, valahányszor szükségük volt rá.

  Felfedezheti továbbá azokat a hosszú távú előnyöket is, amelyek a dohányzásról való leszokással járnak együtt, és amelyek segítségével valami igazán nagyszerűt lesz képes elérni.

  Tények a leszokásról

  ...élete legnagyobb eredménye lehet

  Ha sikerrel jár, a leszokás az egyik leghihetetlenebb dolog lesz, amit valaha véghezvitt.

  A NICORETTE®-nél tudjuk, hogy amikor abbahagyja a dohányzást, úgy fogja érezni, mindenre képes. Az oda vezető út minden egyes lépéséhez segítséget nyújtunk inspiráló eszközökkel és szaktudásunkkal. Induljunk el ezen az úton együtt!

  A tapaszoktól a rágógumin át kategóriájában egyedülálló szájon át alkalmazott spray-ig (az első adagolóval ellátott spray, a dohányzásról való leszokás kezelésére szolgáló vény nélkül kapható gyógyszerek között) megtalálja a megfelelő NICORETTE® terméket, amely segít Önnek a leszokás vagy a dohányzás csökkentésének minden fázisában.

  Termékeink