• Kapcsolat

  Kérjük klikkeljen ide, amennyiben fel szeretné venni velünk a kapcsolatot!

  Kérdései vannak termékeinkről? Mielőtt kapcsolatba lépne velünk, tekintse át a Gyakran Ismételt Kérdéseket!

  1. A NICORETTE® Quickspray-ből nem permet formájában, hanem sugárban jön a folyadék.

  A NICORETTE® Quickspray akkor használható hatékonyan, ha előtte megfelelően feltölti a pumpát. Ha először használja a spray-t vagy már két napja nem használta, újra fel kell töltenie a pumpát! Ehhez a tartályt biztonságosan fordítsa el magától, és mutatóujjával többször határozottan nyomja meg az adagoló tetejét, egészen addig, amíg meg nem jelenik a finom permet.

  2. Mellékhatásként okozhat csuklást a NICORETTE®  Quickpsray?

  Egyesek csuklást tapasztalhatnak a NICORETTE®  Quickpsray használata után, ami különösen gyakori jelenség. A csuklás általában enyhe; a termék ebben az esetben továbbra is alkalmazható. Ha a csuklás rosszabbodik, forduljon orvosához, vagy gyógyszerészéhez!

  3. Milyen érzés várható a NICORETTE®  Quickpsray használatakor?

  A befújás után ön erős mentás ízt érezhet, különösen akkor, ha először használja a NICORETTE® Quickpsray-t.

  4. Tartalmaz alkoholt a NICORETTE® Quickpsray?

  A NICORETTE® Quickpsray igen kis mennyiségű (befújásonként kevesebb, mint 100 mg) etanolt (alkohol) tartalmaz. Ha Ön valamilyen okból nem fogyaszthat alkoholt, kérje ki egészségügyi szakember véleményét arról, hogy melyik terméket használja. A NICORETTE® termékek között vannak olyanok (például a NICORETTE® gyógyszeres rágógumi,áttetsző transzdermális tapasz), amelyek jobban megfelelhetnek az Ön igényeinek.

  5. A NICORETTE® Quickpsray használható cukorbetegség / terhesség / szoptatás esetén?

  Cukorbetegség
  A NICORETTE® Quickspray fokozott elővigyázatossággal alkalmazható cukorbetegség esetén. Először beszélnie kell orvosával, ha a NICORETTE® Quickspray-t szeretné használni. A NICORETTE® Quickspray édesítőszerként szukralózt és aceszulfám-káliumot (más néven aceszulfám-K-t) tartalmaz.
  Terhesség/szoptatás
  Terhesség alatt nagyon fontos a dohányzás abbahagyása. Ha Ön terhes, és sikertelenül próbált leszokni nikotinpótló terápia nélkül, a NICORETTE® Quickspray-t kizárólag a terhesgondozást végző kezelőorvosával, háziorvosával vagy leszokást segítő szakorvossal történt megbeszélés után szabad használni.
  Ha Ön szoptat, A NICORETTE® Quickspray használatát kerülni kell a szoptatás alatt, mivel a nikotin bejut az anyatejbe és hatással lehet a csecsemőre. Amennyiben orvosa a NICORETTE® Quickspray használatát javasolja, a sprayt közvetlenül a szoptatást követően alkalmazza.