• Milyen nikotinpótló terápia melyik típusa felel meg a legjobban Önnek?

  Minden dohányos más és más, ennek megfelelően a leszokást segítő termékek is különbözőek. Akár 40 szálat szív naponta, akár társasági dohányos, aki csak szórakozóhelyeken gyújt rá, a Nicorette-tel megtalálhatja az Önnek megfelelő megoldást...

  Az erős dohányosok

  Ha Ön erős dohányos, nyomasztó lehet belegondolni abba, hogy milyen lenne leszokni. Akár a napi cigaretta adagját szeretné csökkenteni, akár teljesen le akar szokni a dohányzásról, a nikotinpótlás segíthet a dohányzás utáni vágy leküzdésében. Ha egyszerű, egész napon keresztül ható eszközt keres, próbálja ki a 25 mg-os NICORETTE® áttetsző transzdermális tapaszt. Reggel, felkelés után egyszerűen ragassza fel a bőrre. A tapasz 16 órán keresztül meghatározott mennyiségű nikotint juttat a szervezetbe. Ha szívesebben használna olyan eszközt, amely a nikotin utáni sóvárgás jelentkezésekor használható, válassza a NICORETTE® gyógyszeres rágógumit. Amikor úgy érzi, hogy dohányoznia kell, vegyen be egy rágót. A szervezetbe így gyorsan nikotin jut, ami enyhíti a sóvárgást.

  Társasági dohányosok

  Egész héten könnyedén ellenáll a dohányzásnak, de amikor kedvesével, barátaival vagy kollégáival szórakozik, úgy érzi, hogy muszáj rágyújtania? Ebben az esetben Ön valószínűleg társasági dohányos. A társasági dohányosok sokszor csak a dohányzáshoz mint tevékenységhez vagy a dohányzás kézmozdulataihoz ragaszkodnak. Számukra a NICORETTE® gyógyszeres rágógumi a parktikus megoldás, amely könnyen elfér egy kézitáskában vagy zsebben, és segít a sóvárgás leküzdésében.

  Stresszdohányosok

  Vannak, akik akkor sóvárognak a cigaretta után, amikor feszültek vagy aggódnak valami miatt. A NICORETTE® gyógyszeres rágógumi enyhíti a dohányzás utáni sóvárgást, ezzel együtt csökkenhet a leszokással járó stresszt. Ha Ön naponta 20 vagy több cigarettát szív, valószínűleg a 4 mg-os rágógumira lesz szüksége; ha pedig 20 szálat vagy annál kevesebbet szív, a 2 mg-os változatajánlott a sóvárgás csillapítására.

  A fogyókúrás céllal dohányzók

  Vannak, akik azért nem hagyják abba a dohányzást, mert félnek a hízástól. A dohányzás abbahagyása miatt Ön nem feltétlenül fog plusz kilókat felszedni. Ha mégis attól tart, hogy a cigarettaszünet helyett a kekszesdobozt nyitogatja majd, a Nicorette gyógyszeres rágógumi az Ön számára megfelelő megoldás. A rágógumi háromféle ízben vásárolható meg. Biztos lehet benne, hogy sokkal kellemesebb illata lesz, ha a cigarettát nikotinpótló terápiás termékre cseréli!