• Miért szeretnék családtagjai és barátai, ha Ön leszokna a dohányzásról?

  A dohányzásról való leszokás pozitív lépés az Ön számára és az Önt körülvevők számára...

  A partnere

  A dohányzás miatt az ember lehelete rossz szagú lesz. A dohányzás nemcsak a rossz lehetelért felelős, hanem ínybetegség kialakulásához is vezethet, amelynek egyik gyakori tünete a kellemetlen lehelet. De a leszokással a cigaretta szagú lehelet is a múlté! Partnere is örül majd annak, hogy Ön pénzt takarít meg, különösen akkor, ha ebből az összegből együtt mennek el vacsorázni vagy nyaralni.

  A barátai

  Nem rossz érzés az, amikor egy kellemes baráti összejövetel közben az erős késztetés miatt felugrik és kirohan rágyújtani, mialatt a többiek bent jól érzik magukat? Amikor a dohányzás utáni vágy ennyire erős, nem könnyű megállni, és végiggondolni, hogy ilyenkor pontosan mit is hagy ott az ember. De az Ön akaraterejével és a NICORETTE® segítségével már nem kell ilyen helyzetbe kerülnie. Barátai törődnek Önnel, ezért boldogok lesznek, ha leszokik a dohányzásról, és örülhetnek majd, hogy élvezhetik a társaságát.

  A munkatársai

  Ha az ember fáradt, feszült és határidők szorítják, akkor hajlamos arra, hogy megnyugtatásként kiosonjon az irodából egy nyugodt cigarettaszünetre. Csakhogy emiatt egy dohányos dolgozó évente akár öt hetet is távol tölthet a munkától e "rövid" szünetek miatt. Senki nem szeretné, ha azt gondolnák róla, hogy megpróbálja kihúzni magát a munka alól. Enyhítse a feszült munkatársi viszonyokat és dolgozzon hatékonyabban: szokjon le a dohányzásról, és energiáját fordítsa a munka élvezetére.

  A gyermekei

  A gyerekek nem buták - az iskolában tanulnak a dohányzás egészségügyi kockázatairól, és valószínűleg sokat aggódnak Ön miatt. Ha gyermekei jelenlétében is dohányzik, akkor a passzív dohányzás miatt az ő egészségük is veszélybe kerülhet. Ha ez nem lenne elég ok, gondoljon arra, hogy mennyivel több közös családi programot lehetne szervezni a dohányzáson megtakarított pénzen. Szabadnapok, hétvégi mozizás, vagy akár egy családi álomutazás... A dohányzásról való leszokásnak megvan a jutalma mindannyiójuk számára!

  A megtakarításkalkulátor a segítségével kiszámolhatja, hogy mennyit spórol, ha leszokik a dohányzásról.